با کپور فیش در بازار آبزیان فعال باشید و کسب درآمد کنید.

مقدار اکسیژن مصرفی در شرایط خاص

بازدید: 409 بازدید
ماهی ها برای هضم کامل غذا 2 برابر بیشتر از حد معمول اکسیژن لازم دارند :
غذا دهی باید با توجه به درصد وزن بدن ماهی صورت گیرد تا از باقیماندن غذا دراستخرجلوگیری شود . 🐟
غذادهی طبق زمانبندی منظم باشد تا ماهی هادر هنگام هضم غذا با مشکل کمبود اکسیژن مواجه نشوند. بنابراین لازم است از تغذیه 🐟
ماهی در نیمروز و شب خودداری شود .
استفاده از هواده در هنگام کاهش اکسیژن که بخصوص در شب تا اوایل صبح است ضرورت دارد . 🐟
*کمبود اکسیژن:*
اکسیژن موجود در آب زمانی کاهش پیدا می کند که میزان اکسیژن تولیدی کمتر ازمیزان مصرف آن توسط موجودات باشد . کاهش اکسیژن محلول در آب به عوامل زیر بستگی دارد:
1 *- آب و هوای آرام ، ابری و گرم:* در روزهای ابری یا روزهایی که هوا غبار آلود است نور خورشید به سطح آب نمی رسد و عمل فتوسنتز و تولید اکسیژن توسط فیتوپلانکتونها صورت نمی گیرد در نتیجه اکسیژن آب کاهش می یابد. استخرهایی که شکوفایی پلانکتونی بالایی در سطح آب دارند نورخورشید به بستر آنها نفوذ نکرده و در نتیجه اکسیژن فقط در سطح آب تولید می شود و به لایه های پائینی نفوذ نمی کند در نتیجه در طول روز که اکسیژن باید در حد بالایی باشد ، ممکن است ماهی ها با کمبود اکسیژن مواجه شوند . با افزایش دما نیز میزان اکسیژن موجود در آب کاهش پیدا میکند زیرا فعالیت موجودات با افزایش درجه حرارت افزایش پیدا می کند . ماهی ها موجوداتی خونسرد هستند بنابراین درجه حرارت بدن و فعالیتشان تحت تاثیر درجه حرارت آب است . توقف جریان باد نیز باعث می شود که اکسیژن موجود در هوا از طریق انتشار وارد آب نشود . تهیه و تدوین مدیریت مجموعه کپور فیش
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت