با کپور فیش در بازار آبزیان فعال باشید و کسب درآمد کنید.

آشنایی بیشتر با خواص ماهی امور ( کپور علفخوار )

بازدید: 784 بازدید

ماهی آمور دارای رکورد بیشترین میزان تولید ماهی در دنیاست،

زادگاه این ماهی رودخانه آمور چین است که رودخانه ای همراه با کدورت بالا و بستر سنگریزه ایست، این ماهی( کپور علفخوار) در سراسر دنیا به عنوان یک غذای سالم مورد توجه قرار دارد . آمور در واقع یک انتخاب رژیمی بسیار عالی است. با مقدار چربی کمتر از5 درصد و فاقد هر گونه کربوهیدرات است .

در برخی از مراکز عرضه ماهی در ایران به اشتباه این ماهی را ماهی سفید پرورشی نام گذاری می کنند.

رژیم غذایی  این ماهی معمولا از بهترین نوع علوفه هاست ( شبدر، یونجه، سورگم و…) که باعث میشود مواد تشکیل دهنده گوشت این ماهی  نسبت به سایر ماهیان گرمابی مرغوبیت بیشتری داشته باشد، گوشت ماهی امور می تواند به خوبی  در کاهش  خطر ابتلا به بیماری های قلبی موثر باشد .سطح کلسترول خون ، فشارخون و توانایی بدن به منظور تشکیل لخته های خون از فاکتورهای موثر در توسعه بیماری های قلبی عروقی است  که گوشت ابزیان تا حدود زیادی با این توسعه نا خوشایند مقابله می کند.

.این ماهی از منابع مغذی ویتامین و عناصر ریز مغذی است .

مردم برخی از مناطق کشور چین ریسک بالایی در ابتلا به بیماری های قلبی عروقی دارند،  .تلاش های زیادی به منظور افزایش سلامت قلب انجام شده است .وزارت بهداشت چین مصرف 2 الی 3 بار در هفته غذای دریایی با میزان 300 الی 450 گرم  را به منظور حفظ سلامت قلب توصیه می کند .

پروتیئن بخشی ضروری از رژیم غذایی است . در بسیاری از بخش های دنیا مقدار کافی از این ماده وجود ندارد پیش بینی ها نشان دهند رشد سریع جمعت جهان تا سال 2050 می باشد . انتظار می رود تا این سال جمعیت جهان  به بالای 9 بیلیون نفر برسد .باتوجه به اینکه در حال حاضر 1 بیلیون جمعیت دسترسی کافی به مواد پروتئینی ندارند به نظر می رسدبه زودی میزان تولید مواد پروتئینی به بیش از دوبرابر برسد . مدیریت دقیق منابع ماهی در چین  سبب شده ماهی  آمور به عنوان یک منبع غذایی غنی از پروتئین برای نسل های آینده در دسترس باشد .

ماهی کپور علفخوار دربردارنده بسیاری از ریزمغذی های مورد نیاز به منظور تامین رژیم غذایی متنوع و سالم است . این ماهی می تواند شامل مقادیر جزئی آلودگی های محیط زیستی باشد . خواص مصرف ماهی بسیار فراتر از خطرات مصرف آن است .مصرف 2 الی 3 بار غذای دریایی در هر  هفته توصیه می

شود .

تهیه و تدوین مدیر مجموعه کپور فیش مهندس آقایاری

اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت